29.5.2013

Ei-suorittavaa

Aamupäivän työhomma peruuntui ja vietin leppoisan aamupäivän tallilla tekemättä "ei mitään". Se on hölmöä, tiedän kyllä, että koen helposti syyllisyyttä jos en tee hevosten kanssa jotain "suorittavaa", kuten ratsasta "reippaasti ja tehokkaasti". Ja samalla kuitenkin haen ensisijaisesti yhteyttä ja luottamusta. Tässä on iso järjen ja tunteen ristiriita. Tuntuu siltä että en-tee-mitään vaikka järki sanoo että teen paljonkin.

Tänään onnistuin olemaan rennosti laumassa, siivoten pihattoa. Pieni maastakäsin työskentely Taavin kanssa, joka oli ensin jotenkin huolestunut (en tiedä liittyykö se navakkaan tuuleen vai siihen että sen mielestä lauman pitäisi jo siirtyä vihreille laitumille, pois kuivasta hiekkatarhasta) ja vastusteleva, mutta aika pienillä pyynnöillä kuitenkin houkuteltavissa mukaan. Lopuksi pesin letkulla sen jalat, mikä meni yllättävän hyvin vaikka Taavia todella inhotti letkusta tuleva ääni ja se onnistui näyttämään ihan pelkäävältä kissalta. Lopuksi hengailin Maunon kanssa tarhassa, mikä oli mukavaa, kun se selvästi nautti seurasta ja krapsutuksista.

Oikeastaan olen ollut tehokas ja harjoitellut moniakin asioita :-) (Pitäisikö olla tyytyväinen suoritustyytyväisyydestä vai tyytymätön siihen että ei osaa olla arvottamatta tekemisiään)

Oikeastaan minua väsyttää, koska nukuin huonosti.

Nyt hiukan nautin kesästä terassilla ja tunnin päästä lähden illaksi töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti