2.5.2013

Siunattu Virus / Blessed Virus

Paikkakunnalla riehuvan viruksen takia olen joutunut / saanut luvan perua hevoskurssit lähitulevaisuudesta. Hankalat ongelmat Maunon kanssa herättivät minut kuuntelemaan paitsi hevosta myös itseäni. Huomasin tarpeen olla rauhassa omassa kuplassani ja välttyä kaikenlaisilta tunne- ym. tartunnoilta. Tulevan viikonlopun koulutuksetkin tuntuvat lähinnä suorituksilta, niin kiinnostavia kuin ne ovatkin, niin minulle tulle niistä lähinnä kilvoittelun fiilis. Tiedän että se ei ole totta vaan väsymyksen värittämää tulkintaa.

Kehotietoisuuskurssilla minua vaivaa ajatus venymisestä ja sietämisestä niin paljon että se on tullut uniinkin. "Pitäisi harjoittaa tietoisuustaitoja" tuntuu vähän samalta kuin "pitäisi syödä terveellisesti". Mitä jos haluan itse valita paljonko venyn ja paljonko siedän? Saanko sanoa että nyt ei yhtään huvita? Saanko olla heikko, väsynyt tai tyhmä?

Työnohjaajakoulutuksessa minua ärsyttää ko. metodiin liittyvä hypetys. Minullekin se on tärkeä työkalu, mutta silti en jaksa esittää olevani "tosi uskovainen". Saanko olla kärsimätön tai äreä?

***********

Because of horses nasty herpesvirus in town I had / was able to cancel some courses in near future. Problems with Mauno woke me up listening my horse and myself. I noticed my need to be in my own bubble avoiding emotional etc. "infections".

Seminars next weekend feel also a bit like "performance", as interesting they are. I don't want to compete with anyone who is the most aware and enlightened. I know it's not even true but conclusion of my tired thoughts.

The Body Awarness seminar makes me  wonder if I can say "stop" to practicing when it feels a bit like eating tasteless vegetables. Can I choose how much I can take at this time? May I be weak, tired or just stupid?

The other seminar annoys me because of its "hype" when it comes to The Method. It is very important tool for me too, but I don't want to pretend "true believer" either. May I be impatient or cranky this time?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti