9.1.2014

It's done!

Nimittäin kolmas hevonen. Erittäin paljon töitä koko kevätkaudeksi jotta saan sekä hevosen, alkavan koulutuksen, että kesäloman maksettua. Kaikkien muitten kulujen lisäksi. Kuusi asiakasta per jokainen arkipäivä on ehdoton maksimi jonka jaksan ja nyt mennään maksimeilla. Ja kipeäksi ei nyt saa tulla, eikä loukata itseään.

Päätöstä auttoi ajatus siitä että koko kevään ja osan kesäävoin oikeasti tehdä aika paljon terapiatyötä hevosten kanssa, nyt kun tiedän että minulla on siihen sopivampi työkaveri. Taavi ei missään tapauksessa jaksa kahta asiakasta päivässä, mutta luulen Iidan jaksavan, jolloin periaatteessa voisin olla kokonaista kaksi työpäivää viikossa tallilla. Ja ehkä kesän tullen saattaisi Maunokin kesyyntyä työkykyiseksi. Se on ennenkin onnistunut leppoistumaan aivan lällykäksi kun pääsee laitumelle. Ja hevosten kanssa työskentely jos mikä auttaa jaksamaan. Se ei nimittäin ole ollenkaan niin kuluttavaa kuin tuolissa istuminen.

Mutta ensin on tammikuu ja helmikuu jolloin on liian kylmä tehdä koko päivä ulkona.

Siirtyminen, viljattomaan, sokerittomaan vähähiilihydraattiseen luolamiesruokavalioon on sujunut mutkattomasti. Tänään tosin menin katsastamaan autoa (kuukauden myöhässä) ja epähuomiossa napostelin piparin. Ehkä lievittääkseni unohtumisesta johtuvaa häpeäntunnetta.4 kommenttia:

 1. Ohhoh - onneksi olkoon! Jännittävää!

  Toivotaan että kevät menee niinkuin kaavailet - mutta onneksi asiat yleensä järjestyvät JOLLAKIN tavalla vaikkei menisikään. Ei kannata siis alkaa stressata, ja ehkä et ole aikonutkaan?

  VastaaPoista
 2. :-) niin mä aina uskon hyvään onneen ja suunnittelen asiat ilman katastrofien pelkoa. Jos jotain tulee niin sitten ei auta kuin ihmetellä :-)

  VastaaPoista
 3. Kahajo ;] Ei vaan, onnet uudesta lapsesta.

  VastaaPoista