1.1.2014

Vuoden ensimmäinen

Minulla ei ole mitään ihmeellistä tämän alkavan vuoden suhteen. Tiedän että tulen tekemään paljon töitä, oppimaan tai ainakin opiskelemaan paljon. On ihan hyvät fiilikset, rauhallinen mieli ja aion jatkaa valitsemallani tiellä :-). Ainoa tavoite on se painon pudottaminen ja siihe liittyvä ruokavalion remontointi / liikkeellä pysyminen.

Mutta tässä muutamia havaintoja siitä tiestä:

Edelleen aion pyrkiä kouluttamaan eläimiäni stressittömillä tietoisuustaitoihin perustuvilla tavoilla. Sain tänään hyvän fiiliksen kun emmittyäni päätin kuitenkin osallistua koko tallin hevosten irtohypytykseen. Meillä on ihmisiä jotka osaavat rakentaa kujan ja esteet oikeaoppisesti, mutta sitten kun sinne laitetaan hevosia jotka eivät ole tottuneet irto / maastakäsin työskentelyyn, niin homma menee usein hiukan kamalaksi. Kaikkea ei voi sanoa ääneen, ja jokainen yrittää parhaansa, mutta meillä saattaa olla pieniä näkemyseroja toimintatavoissa. Minulla on koko ajan toleranssiympyrä iskostuneena päähäni, kuin  automaatti joka säätelee painetta hevoseen nähden. Ja molemmat "erityislapseni" hyppäsivät todella mielellään, iloisesti ja stressittömästi, hyvässä järjestyksessä ilman suurempia kevätjuhlaliikkeitä. Fine. Saan olla tyytyväinen :-)


Työmaalla jatkan samoilla metodeilla ja opiskelen lisää. Aloitan dissosiaatiokoulutuksen helmikuussa ja kehoterapiakoulutus jatkuu myös. Harrastan edelleen joogaa ja mindfulnes meditointia (vapaalla tyylillä).

Ja siihen ruokavalioon liittyen, jatkan entiseen malliin, hiukan paleohenkisesti, mutta mihinkään tiukkapipoiseen luolakäyttäytymiseen en aio ryhtyä. Jätän nyt ne viljat ja makeat pois ja yritän entistä enemmän laittaa ruokaa itse.

Liikunnan suhteen yritän viettää mahdollisimman paljon aikaa talleillen, niin ei tarvi panostaa kuntosaleihin :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti