17.2.2013

Mopo keulii :-)

IC-ruunani Mauno on kärsinyt syömisongelmista ehkä kuukauden verran, kunnes tajusin mistä laihtuminen ja väsähtyneisyys johtui. Perjantaina vein sen klinikalle. Hampaissa oli säännöllisistä raspauksista huolimatta isoja piikkejä jotka viilattiin pois.

Tänään Mauno oli entisellään, eli reipas ja innokas. Tuli aamulla pihatossa vastaani ja työnsi päänsä riimuun. Ratsastaessa olisi tehnyt vaikka mitä, mutta toppuuttelin hiukan kun oli perjantaina saanut myös rokotuksen. Teimme lähinnä lateraalisia liikkeitä, eli isoja ja pieniä ympyröitä, avotaivutuksia ja pohkeenväistöjä. Ravi-seis-ravi siirtymisissä Mauno innostui hiukan keulimaan, mitä se tekee usein, eli ottaa niin topakan liikkellelähdön että etupää nousee ilmaan. Hassu Mauno.

Päätin että nyt ratsastan sillä hiukan enemmän ja yritän keskittyä toisen hevoseni kanssa maastakäsin työskentelyyn, koska se selvästikään ei oikein luota minuun. Ratsailla on selkeämpää, se tietää mitä siltä odotetaan ja on herkkä avuille, mutta maastakäsin se hermostuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti