28.12.2015

Uusi Alku

Vuosi vaihtuu pian ja tässä on vierähtänyt puolitoista sellaista kun viimeksi tätä blogia päivitin. Ei vain ollut intoa kirjoittaa. Olin väsynyt kaikkeen, hevosiin liittyvään iänikuiseen pähkäilyyn raskaan terapiatyön lisäksi. Mutta nyt on semmoinen olo että hiukan jaksan taas keskittyä niihinkin asioihin.
Hevoset eivät siis ole kadonneet minnekään. Niillä on mitä parhaat olosuhteet pihatossa jossa hoidan ne itse tai "avustajieni" kanssa. Avustajat ovat siis niitä ketkä vuokraavat hevosiani, eli muutama erittäin hyvä tyyppi on tarttunut matkan varrelta mukaan.

Iidasta on tullut ihan mainio pieni tätiratsu. Onhan se vieläkin aika keskeneräinen, laukka sujuu vain toiseen suuntaan jne, mutta silti olemme kovasti päässeet eteenpäin. Taavi on pääasiassa toiminut kahden nuoren naisen harrastuskaverina ja pärjännyt siinä ihan kivasti. Vendralla myös on kaksi omaa ihmistä, ja sekin on kehittynyt vuodessa paljon, ja sietää paremmin ja paremmin erilaisia vaatimuksia. Mä teen niiden kanssa tosi vähän terapiatyötä ja vuorovaikutusvalmennusta, mutta teen kuitenkin. Ja samassa pihassa pidän terapiavastaanottoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti